• DOLAR 34.259
  • EURO 37.253
  • ALTIN 2991.975
  • ...
Umut-Der Yardımlarına Devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği Umut Der`in bir kamyon dolusu yardımı daha Van`a ulaştı. Bugün sabah saatlerinde Van`a ulaşan kamyon Mustazaf-Der tarafından kurulan kriz merkezine teslim edildi.
 
Yadımlarıyla ilgili çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Batman Umut-Der Gıda Banksı yetkililerinden Salih Akbulut dün gece yola çıktıklarını ve bu sabah gıda ve giyim dolusu yardım kamyonuyla Van`a ulaştıklarını kaydetti.
 
Kriz masası yetkililerinden Memduh Sönmez gelen yardım hakkında "Muhtaçlar İle Yardımlaşma Derneği Batman Umut Der Gıda Bankası`ndan bize ulaşan yardımlar arasında gıda, giyim, battaniye yani depremzedelere ulaşabilecek, onların acil ihtiyaçlarını giderebilecek gıda giyim ve battaniye yardımları bulunuyor" dedi.
 
Depremzedelerin özellikle çadır talebinin olduğunu söyleyen Sönmez, "Bizim de elimizde çadır çok az ve kısıtlıdır. Ulaşabildiğimiz tüm vatandaşlara ulaşıyoruz. Yerinde tespit ederek mazlumun hakkını hiç kimseye kaptırmadan fakirlere ulaştırma gayretini gösteriyoruz. Tespit edip özellikle de fakir ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Allah`u Teâlâ Batman Umu Der`den gelen kardeşlerimizin de hayırlarını kabul eylesin" dedi.
Sedat Karatay - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir