• DOLAR 32.447
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2443.575
  • ...
3 nesil beraber fidan dikti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Gençlik Merkezi tarafından Gençlik Merkezi bahçesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Mardin İl Müdürü Mustafa Kuzu’nun katıldığı fidan dikme etkinliğinde 400 adet gül ve çam fidanı ekildi.

Fidan dikme etkinliği hakkında açıklamada bulunan İl Müdürü Mustafa Kuzu, “Gençlik Merkezi Personeli ve üyelerimizle birlikte 400 adet gül ve çam fidanı dikildi. Diktikleri fidanları sahiplenen gençlerimiz kendi fidanlarını toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadılar. Gençlik Merkezi’nde Kur’an Kursuna gelen ev hanımları ve genç kızlar da fidan dikimine katıldı.” Kuzu, fidanların dikimi sonunda her gencin diktiği birer fidanı sahiplenerek bakımını üstlendiğini söyledi.

Gençlerin diktikleri fidanlarıyla beraber büyüyeceklerine dikkat çeken Kuzu, “Fidan yeni bir hayat, güzel bir gelecek demektir. Gençlerimiz diktikleri fidanlarla beraber büyüyecekler. Herkese örnek olacak bir davranış sergilediler. Ayrıca Kur’an kursuna devam eden genç kızlarımızın ve annelerimizin küçük çocuklarıyla fidan dikimine katılmaları 3 neslin güzel bir gelecek için bir araya gelmelerini sağlamış oldu. Emeği geçen Gençlik Merkezi çalışanları ve gençlik liderlerimizi tebrik ederim.” dedi.   (Mehmet Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir