• DOLAR 34.215
  • EURO 37.549
  • ALTIN 2878.232
  • ...
Gaziantep`te soba zehirlenmesi: 3 kişi hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te sobadan sızan gazdan zehirlenen 3 çocuk, yaşamını yitirdi. Durumu kritik olan Anne Halime Cengiz ise yoğun bakımda tedaviye alındı. Olay, öğle saatlerinde Gaziantep merkez Şehitkâmil ilçesine bağlı Onat Kutlar Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Onat Kutlar Mahallesi 14 numaralı caddede ikamet eden Cengiz ailesi, evleri inşatta olduğundan dolayı bodrum katında oturuyorlardı. Gece ısınmak için sobayı yakıp uyuyan aileye, sabah saatlerinde ulaşamayan baba Bekir` Cengiz, komşu ve akrabalarına haber verdi.

İnşaat işçisi olarak Ankara`da çalışan baba Bekir Cengiz`in, sabah saatlerinde telefonla aradığı eşi Halime Cengiz`in telefona cevap vermemesi üzerine komşu ve akrabalarını aradı. Cengiz ailesinin evine gelen komşuları kapıyı çaldı. Evden haber alamayan komşular kapıyı kırarak içeri girdi. İçeri giren komşular anne ile 3 çocuğunun hareketsiz bedenleri ile karşılaştı. Komşular hemen durumu sağlık görevlilerine ve polise bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri; Enes Cengiz (5), İrem Cengiz (10) ve Nuri Cengiz`in (12) hayatını kaybettiğini belirledi. Anne Halime Cengiz (32) ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Üç kardeşin cenazeleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir