• DOLAR 34.249
  • EURO 37.592
  • ALTIN 2877.95
  • ...
Midyat` ta hırsızlık zanlıları yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Midyat` ta aynı gün 11` işyerinde hırsızlık yapmakla suçlanan 8 kişi gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, merkez Akçakaya Mahallesi Kocamanoğlu Bulvarında bulunan Halep Pasajında aynı gün 11 işyerini soyduğu iddia edilen şüpheli H.E.`yi (17) gözaltına aldı. Güvenlik ve mobese kameralarından tespit edilen H.E` nin birçok hırsızlık olayına karıştığı ileri sürüldü. Suçüstü yakalanan H.E, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Midyat M Tipi Cezaevine gönderildi.

Bir marketten hırsızlık yaptıkları tespit edilen 4 şüpheli de yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Bağlar Mahallesi`nde bir markette gerçekleşen hırsızlıkta, çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, mahalle arasında aradığı şüpheli aracı, plakası gazete kâğıdı ile kamufle edilmiş halde durdurdu.

Araçta soygunda kullanılan malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişi yapılan sorgularının ardından adli mercilere sevk edildi. Şüphelilerden S.B, S.S. ve B.İ çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak Midyat M Tipi cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli A.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan Bağlar Mahallesi`nde motosiklet hırsızlığı yaptığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

M.K.E. `ye ait motosikleti çaldığı ileri sürülen A.A, S.B.B. ve D.T.  çıkartıldıkları mahkemece yaşları küçük olduğu gerekçesi ile serbest bırakıldı. (Adnan Oğuz -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir