• DOLAR 34.236
  • EURO 37.483
  • ALTIN 2872.329
  • ...
Yeşilay destek talebinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik`i makamında ziyaret eden, Yeşilay Cemiyeti Batman Yönetim Kurulu Başkanı Elif Kılıcıkan ve yönetim kurulu üyeleri, 1-7 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Yeşilay Haftası etkinlikleri öncesi destek talebinde bulundular.

Gerçekleşen ziyarette, Yeşilay Cemiyeti Batman Yönetim Kurulu Başkanı Kılıcıkan; 1-7 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında okullarda bilinçlendirme amaçlı afiş ve broşür asarak, okullarda çocuklarla yeşilin her tonuyla ilgili çalışma yapılmasını hedeflediklerini ifade etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Yeşilay cemiyetinin çalışmalarının önemine değinen, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; “1-7 Mart tarihleri arasında yapılacak olan, Yeşilay Haftası etkinliklerine desteğimiz tamdır. Milli Eğitim olarak, sağlıklı bir neslin yetişmesi için bilinçlenmenin ve bu konudaki eğitimin öneminin farkındayız. Toplumun her ferdinin, gelecek nesiller için, her türlü kötü alışkanlıklara karşı mücadele veren Yeşilay Cemiyetinin çalışmalarına, destek vermesi gerektiğine inanıyorum.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir