• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Bu sınavların her yıl yapılmasını istiyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlediği Kutlu Doğum Siyer Sınavına katılan Kahtalılar, bu tür sınavlarla Peygamber Efendimizin hayatını daha iyi öğrendiklerini belirterek siyer sınavının her yıl yapılmasını istediler.

Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlediği Kutlu Doğum Siyer Sınavı Adıyaman'ın Kahta ilçesinde de düzenlendi. Kubilay İlk Öğretim Okulunda düzenlenen sınava toplam 151 kişi katıldı.

Siyer sınavından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, "Her şeyden önce Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür ediyoruz. Bu sınavlar toplumun ıslahı için güzel etkinliklerdir. Herhangi bir yaş kategorisi olmadan en küçüğünden en büyüğüne kadar yapılması çok güzel. Bu vesileyle gençlerimiz ve yaşlılarımız Peygamber Efendimizi daha iyi anlıyorlar. Bu sınavların en büyük faydası Peygamber Efendimizin hayatını okuyarak hayatımız da yaşamamızdır. Sınavlarda birinci olmasak da öğrendiklerimiz bize yeter. Bu sınavda emeği geçen herkesten Allah razı olsun, bu tür faaliyetlerin devam etmesini istiyoruz.” dediler.   (Mehmet Eren - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir