• DOLAR 34.213
  • EURO 37.421
  • ALTIN 2924.421
  • ...
STK`lardan Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa`da 50 STK`dan oluşan, Şanlıurfa STK`lar platformu Van depremzedelerin yararına yardım kampanyası başlattı.

Platform adına bir açıklama yapan Osman Gerem, nakdi yardımların makbuz karşılığında alacaklarını belirterek, "Bu kardeşlerimizin acılarını paylaşmak, bir nebze de olsa acılarını dindirmek için, insani, İslami ve vicdani sorumluluklarımızı yerine getirmek üzere 50 sivil toplum kuruluşu adına yardım organizasyonu yürütmek için ben ve Abdullah Göçmez, Mahmut Çartuk, Necmettin Safi, Ramazan İçen, Ahmet Sevim kardeşlerimiz görevlendirildik" dedi.

Yardım kampanyalarının iki noktada devam ettiğini ifade eden Gerem, birincisi noktanın Balıklıgöl Hasan Paşa Camii yanında yardım çadırı olduğunu, ikinci noktanın ise Belediye yanı Şair Nabi Kültür merkezi önünde stant olduğunu söyledi.

Öncelikle battaniye, halı, kilim, katalitik soba, yatak, uyku seti çocuk bezi, giyim, gıda, temizlik ve mutfak malzemeleri olmak üzere özellikle prefabrik evlere ihtiyaç olduğunu belirten Gerem, "Bu insanlar bu kış günü çadırlarda yaşamak zorunda kalacaklar bunun yanında prefabrik evler olsa daha iyi olur bir evin ortalama maliyeti 6500 TL`dir. Bütün yardımsever Urfalı kardeşlerimizi yardıma bekliyoruz" dedi.

Mehmet Demir - İLHKA

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir