• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
IHO EBRAR`dan Ergani`de Suriyeli ailelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda`nın Den Haag şehrinde bulunan IHO EBRAR Uluslararası Yardım Kuruluşu, Ergani Kardeşlik Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim, Kültür ve Gençlik Derneği`nin (Ergani Kardeş-Der) tespit ettiği ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere kışlık yardımlarda bulundu.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Ergani`ye sığınan 10 ihtiyaç sahibi aileye, battaniye, elektrikli ısıtıcı ve gıda paketi yardımları yapıldı.

İHO EBRAR`ın yaptığı yardımlar hakkında değerlendirmelerde bulunan İHO EBRAR yetkilisi Orhan Zeren, kış boyunca Türkiye`deki değişik il ve ilçelerde yardım faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi.

Zeren, “Getirdiğimiz yardımları Ergani Kardeş-Der`in vesilesiyle 10 Suriyeli aileye teslim ettik. Geçtiğimiz haftalarda da değişik il ve ilçelerde kış ayları için yardımları dağıtmıştık. Ergani ilçesinde kış boyunca ihtiyaç sahibi ailelere toplam 120 battaniye, 60 elektrikli soba ve 60 gıda paketi dağıttık. İnşallah yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  (Hamza Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir