• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
Erciş İhya-Der'den Charlie Hebdo'ya sert tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erciş ilçesinde sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunan Erciş İhya-Der, yaptığı basın açıklamasıyla Fransız Charlie Hebdo dergisini kınadı.

İslam beldelerinde kurdukları kukla yönetimlerle yıllarca İslam’a ve Müslümanlara hakaret eden, zulmeden, talan eden ve milyonlarcasını öldürenin batı dünyası olduğu belirtilen açıklamada, aynı batı kendisini ise hep medeni, insan haklarına saygılı olarak gösterdiği ifade edildi.

Charlie Hebdo dergisinin bazı sayfalarını yayımlayan Cumhuriyet Gazetesi'ne de tepki gösterilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Aklını batıdan alan bu gibi zevatlar hemen küfürle yekvücut olup hayatın kendisiyle anlamlaştığı yeryüzünün efendisi, sevgilisi Hz. Muhammed'e (sav) hakaret edip bu zevatları destekliyor. Bu dergi kesinlikle Siyonizm’e hizmet ediyor. Hamdolsun dünya Müslümanları artık birbirlerine ses veriyor, artık batının yıllarca saklayıp durduğu iğrenç yüzü gün yüzüne çıkmış. Hamdolsun Calutlar yenilgi üzerine yenilgi tadıyor. Bütün bunları bir hayır olarak görüyoruz. Mimsiz medeniyet sahibi batıl batının üstündeki sis aralanıyor ve bütün bu iğrenç saldırıları biz Kahhar Allah’a havale ediyor zalimler için haşasın cehennem diyoruz." (Cüneyt Hasar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir