• DOLAR 32.585
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2459.926
  • ...
Batman`da `Sabah Namazı Buluşmaları` başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığının uygulamaya koyduğu ‘Sabah Namazı Buluşmaları` kapsamında, Batman İl Müftülüğü tarafından organize edilen programlar başlatıldı.

Sabah namazı vaktinde Batman merkez Şevket Başak Camii`nde gerçekleştirilen programa, İl Müftü Vekili Abdurahim İnanç, İl Müftü Yardımcısı Muhammed Yusuf Yaşar, Batman Vaizi Murat Kurt, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Hınç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Batman merkez Şevket Başak Camii`nde gerçekleştirilen program, İl Müftü Yardımcısı Muhammed Yusuf Yaşar`ın sunumuyla başladı. Daha sonra İl Müftü Vekili Abdurahim İnanç sabah namazının fazileti ile ilgili bir sohbet gerçekleştirdi.

Şevket Başak Camii Müezzin Kayyımı Nurullah Erpin Hoca`nın sabah namazını kıldırmasından sonra Merkez Anadolu Lisesi Yemekhanesinde katılımcılara çorba ikram edildi.

Batman Müftülüğünün açıklamasına göre ‘Sabah Namazı Buluşmaları` uygulanmaya devam edeceği bildirildi. Bir sonraki programın hangi camide ve ne zaman olacağını takip etmek isteyenler ise müftülük resmi web sayfası olan www.batmanmuftulugu.gov.tr adresinden takip edebilirler. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir