• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umre yolcularına seminer verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnzar Hac ve Umre Organizasyonu tarafından, 2014 Kutlu Doğum Siyer Sınavında umreye gitmeye hak kazanan ve bu kafileyle gitmek isteyenler düzenlenen seminerle bilgilendirildi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminer, İnzar Hac ve Umre Organizasyonu Batman Temsilcileri Halil Gergin ve Ramazan Doğu tarafından umreye gideceklere umre ibadetini gerçekleştirme konusunda bilgiler verildi.

Halil Gergin, İnzar Hac ve Umre Organizasyonu Batman Temsilciliği olarak umreye gidecek olanlara seminer vermek ve kendilerini umre konusunda bilgilendirmek amacıyla program düzenlediklerini belirtti.

 

Umreye gidecek olanların orada zorluklarla karşılaşmamaları için umre öncesi detaylı bir şekilde bilgiler vermek istediklerini ifade eden Gergin, "Kutlu Doğum Siyer Sınavında umreye gitmeye hak kazanan ve aynı kafileyle beraber gitmek isteyen 43 Batmanlı kardeşlerimize orada görevlerini ifa edebilmeleri açısından kendilerine bir seminer düzenledik. Bu seminer tavaf, umre, ihram, niyet, yapacakları dualar, zikirler ve diğer kısımları konusunda kendilerine anlattık. Bizler inşallah hocalarımızın rehberliğinde onları kutsal topraklara götüreceğiz. Allah şimdiden giden ve gidecek olanlara oraları nasip etsin ve bizi bu sevaptan mahrum etmesin" dedi.  (M. Sait Çelik - İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir