• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Batman'da kamu ihale kanunu semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından eğitim semineri düzenlenecek. Dicle Kalkınma Ajansı Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecek eğitim 20-23 Ocak tarihleri arasında yapılacak. 10.00-16.00 saatleri arası düzenlenecek olan eğitimde profesyonel bir ekipman yer alacak.

DİKA’da projemiz birinci seçildi

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu,  “Dicle Kalkınma Ajansı Teknik Destek Projesi kapsamında  birinciliğe layık görülen projemiz 12 bin 500 TL hibe desteği kazandı. Bu kapsamda 20-23Ocak tarihinde saat 10.00 ile 16.00 arasında 4 gün sürecek eğitim düzenledik. ‘Kamu İhale Kanunu Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları’ konulu eğitim seminerini alanında uzmanolan Strateji Geliştirme Daire Başkanı Alper Kılıçaslan tarafından verilecek.

Geniş katılımlı eğitim dört gün sürecek

Eğitimin 4 gün süreceğini belirten Pamukçu, “20 Ocak Salı günü başlayacak olan eğitim Cuma gününe kadar devam edecek. 4 gün sürecek olan eğitimin birinci gününde, Kamu İhale Kanunu Mevzuatı, son güncel değişiklikler, ikinci gün; satın alma süreçleri-İş  akışları-ihale hazırlık süreci, üçüncü gün; KİK kapsamında satın alma yöntemleri- Uygulamalı EKAP kullanımı, İhale sürecinin EKAP’ta tamamlanması, dördüncü gün ise; ihale ve satın alma süreçlerinde  şikayet ve itiraz başvuruların değerlendirilmesi gibi konular işlenecek.” şeklinde konuştu.

Eğitime geniş bir katılımın olacağını ifade eden Pamukçu, “Profesyonel-deneyimli bir uzman tarafından verilecek olan eğitim; İl geneli Birliğimiz ve bağlı sağlık tesisleri, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü diğer kamu kuruluşlar ve çevre illerden ilgili kurumların katılımıyla olacaktır.” dedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir