• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman'da okul müdürleri bilgilendirme toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları bilgilendirme toplantıları yapıldı. Şube Müdürü AbdulhadiTorpa başkanlığında, Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen, bilgilendirme toplantısının ilk gününde lise müdürleri, ikinci gününde ise ortaokul Müdürleri katıldı.

Bilgilendirme toplantısında kısa bir açış konuşması yapan, Şube Müdürü AbdulhadiTorpa, Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının, bakanlığın yönergesi ileyaygın bölümü Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri, örgün bölümünü de ortaokul ve liselere paylaştırdığının altını çizerek, yayınlanan yönerge doğrultusunda, kursların açılması gerektiğini söyledi.

Torpa daha sonra, “Arkadaşlar, açacağımız kurslara öğrencilerin katılımını sağlamalıyız. Öğrencilerin alacağı eğitim desteği ile Batman ilimiz gerek ortak sınavlarda ve gerekse ÖSYM’deki sıralamasında hedeflediğimiz üst seviyelere çıkarabilelim” ifadelerine yer verdi.

Yapılan açış konuşmasının ardından bilgilendirme toplantısı, Bilgi Sayar ve Ağ Sistemleri Yöneticisi Tevfik Ediz’in sunumuyla devam etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir