• DOLAR 32.457
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2436.398
  • ...
DBP Şırnak Valisine Destek Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak Belediye Başkanı DBP'li Serhat Kadırhan Şırnak Valisi Hasan İpek'i destekleyen açıklamalarda bulunarak, Cizrede'deki olayların fitilinin vali ile yapılan gizli görüşmeyle ateşlendiği şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu savunndu.

Cizre'de yaşanan olayların, Vali ve HDP'li Faysal Sarıyıldız arasında olan görüşme sonrasında başladığı şeklinde basında bazı haberlerin yer aldığını ve bunun gerçeği yansıtmadığını iddia eden DBP'li Belediye Başkanı Kadırhan, "Dün bir gazetede Milletvekilimiz Faysal Sarıyıldız ile Valimiz Hasan İpek ile ilgili asparagas, gerçekten uzak bazı haberler çıktı. Cizre'de meydana gelen olayların fitilini yapmış oldukları bir görüşme ile alevlenmişler gibi geçeklikten uzak, asparagas bir haber vardı." dedi.

Şırnak Valisine sahip çıkan Kadırhan, "Yani bu savaşın dilidir. Kesinlikle gerçeği yansıtmayan, doğru olmayan milletvekilimizi ve valimizi hedefe koyan bu tip yansımalar savaş dilidir. Biz bütün basın organlarında, bütün toplumda barışın hakim olmasını diliyoruz." açıklamasında bulundu.

Şırnak Ticaret Odası da Valiye sahip çıktı

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş de Vali İpek'e destek çıkarak, "Son dönemlerde sayın valimizle alakalı basında çıkan haberle nedeniyle konuşmak istiyorum. Valimizin göreve başladığı günden bu güne kadar bölge hassasiyeti, ilimizin huzur ve güvenliği konusunda sağladığı  katkıdan dolayı huzurlarınızda kurumum ve şahsım adına teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Hürseda Haber

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir