• DOLAR 34.208
  • EURO 37.853
  • ALTIN 2915.682
  • ...
`Reçetelerimiz şimdi Cenevrelerde konuşuluyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Akçakale 1. Olağan Kongresi, Akçakale Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan kongrede İlçe Başkanlığına Halil Aydın seçildi. İl Başkanı Lokman Yalçın ve çok sayıda parti üye ve gönüllüsünün katıldığı kongrede, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Bahattin Temel bir konuşma yaptı.

Temel, parti programlarını okuyan insanların bu programı medeniyet projesi olarak gördüklerini belirterek HÜDA PAR`ın toplumun kurtuluşu için sunmuş olduğu sosyal reçetelerin er veya geç anlaşılacağını söyledi.

“HÜDA PAR`ın feryadının dışında başka bir feryada şahit olmuyoruz maalesef”

Halka siyasi çıkar amaçlı yaklaşmadıklarını ifade eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Bahattin Temel, mazlum halkın kurtuluşa ermesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek konuşmasına şöyle devam etti: “Çevremizde ve bölgemizde müthiş bir savaş var. Her gün cinayetler işleniyor ve her gün yeni katliamlara imzalar atılıyor ve dünyanın her tarafında Siyonist birlikler var güçleriyle İslam`ın sesini kısmaya çalışıyor. Siyasal olarak HÜDA PAR`ın feryadının dışında başka bir feryada şahit olmuyoruz maalesef. Bakın burnumuzun dibinde, hemen birkaç adım ötede, bir mezarlık var. Suriye kan gölüne döndü ve o halk mazlum ve perişan olarak dünyanın her tarafına yayılmış durumda. Milyonlarca insan evlerinden barklarından olup muhacir durumuna düşmüş, çocuklar annelerinden babalarından mahrum kalmış durumdalar.  Maalesef şu anda, şu soğukta, çocuklar her gün donarak ölüyorlar.” 

“Suriye sorunun çözülmesi için sunmuş olduğumuz reçeteler şu an Cenevrelerde konuşuluyor”

Suriye`de yaşanan insanlık dramına değinen Temel, “Biz üç yıl önce kurulduğumuz ilk gün bu sorunun çözülmesi için bazı reçeteler sunmuştuk ve şu anda o reçetelerimiz Cenevrelerde konuşuluyor. Biz kesinlikle bölge ülkelerinin Suriye`ye müdahalesinin barışçıl vasıtalarla olması gerektiğini dile getirmiştik. Bazılarının yüzyıl sonrası projelerinin imarı için komple bir insanlık kan gölünde boğulmaya çalışılıyor ve bu projelerin temellerini atıyorlar. Bunun için de ciddi bir uğraş sergilediler.” dedi.

Suriye ve Irak`ta yaşanan yangının Türkiye`ye taşınmaya çalışıldığını dile getiren Temel, “Yanı başımızda bulunan Suriye ve Irak ateşini Türkiye`ye, bölgemize de taşımak istiyorlar. Bunun ilk ateşini yaktılar, ilk kibritlerini Kurban Bayramında çaktılar ve burada hedefin kimler olduğuna hepimiz şahit olduk. Şahit olup gördük ki siyasal olarak ortadan kaldırılması gereken bir parti vardı, o da HÜDA PAR`dı. Bununla beraber HÜDA PAR`ın şahsında tüm Müslümanlara yönelik bir imha hareketi başlatıldı.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir