• DOLAR 34.24
  • EURO 37.556
  • ALTIN 2871.163
  • ...
HÜDA PAR Doğubayazıt ilçe kongresi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Doğubayazıt ilçe teşkilatı 1. olağan kongresini gerçekleştirdi. Partinin ilçe binasında gerçekleştirilen kongrede Doğubayazıt ilçe başkanlığı için tek liste ile seçime giren Sedat Duman seçildi.

Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başlayan kongrede, yoklamanın ardından divan kurulu oluşturuldu, mali rapor ve faaliyet raporu okundu.

İlçe Kongresi, delegelerin divan meclisi üyeleri ve ilçe teşkilat başkanının seçimi için kullandığı oyların ardından sona erdi.

Tek listeyle girilen seçim sonucunda ilçe başkanlığına Av. Sedat Duman seçildi.

“Mağdur edilmiş ve haksızlığa uğratılmışların yanında olacağız”

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Duman, "Öncelikle Doğubayazıt ilçe yönetimi olarak başta Cemal Arvas`a ve yönetimine partimizin kurulduğu günden beri yürüttükleri çalışmalardan dolayı parti yönetimi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra HÜDA PAR hizmet bayrağını ben ve buradaki yönetici kardeşlerimiz devralıyoruz. İlçemizde mağdur edilmiş, haksızlığa uğramış ve yaşadıkları mağduriyetler ve haksızlıklara karşı sesi çıkmayanların sesi olacağız inşallah. Bu münasebetle haktan ve haksızlığa uğramışların yanındayım diyen tüm hemşerilerimizi partimize bekliyoruz. Halkımıza sorunları ile ilgili söyleyeceğimiz çok sözümüz var. İnşallah tüm halkımız Hür Dava Partisi`nden hayır görecektir. Yeni yönetimimle birlikte HÜDA PAR`ı bundan sonra Doğubayazıt`ta daha çok hissettireceğiz inşallah." dedi.  (Ramazan Zeren - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir