• DOLAR 34.233
  • EURO 37.941
  • ALTIN 2927.344
  • ...
Resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da 12-18 Ocak Enerji Verimliliği Haftası dolaysıyla Milli Eğitim Müdürlüğüyle DEDAŞ’ın ortaklaşa düzenlediği resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.  

DEDAŞ İl binasında düzenlenen ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, DEDAŞ İl Müdürü Murat Dursun, dereceye giren öğrenciler, öğretmenler ve velileri katıldı.

Batman genelinde 500 eserin katıldığı yarışmada, dereceye giren öğrenciler; Milli Eğitim Müdürlüğü resim öğretmenleri Fatma Gördük ve Ebru Mehtap Levent, DEDAŞ iş güvenliği uzmanı Lokman Yorulmaz ve Halkla İlişkiler Şefi  İkram İnançlı’nın yer aldığı komisyon tarafından belirlendi. Yarışmada Hasankeyf Atatürk İlkokulu öğrencisi  Enes İkram Tosun birinci, Gültepe İlkokulu öğrencisi Dua Dal ikinci, Kültür İlkokulu öğrencisi Arzu Varımber ise üçüncü oldu.

Yarışmada birinci olan Hasankeyf İlkokulu öğrencisi Enes İkram Tosun ve sınıf öğretmeni Aynur Özgen’e DEDAŞ İl Müdürü Murat Dursun tarafından birer adet tablet bilgisayar hediye edildi. İkinci olan Gültepe İlkokulu öğrencisi Dua Dal’a Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik tarafından Bisiklet takdim edilirken, üçüncü olan Kültür ilkokulu öğrencisi Arzu Varımber’e eşofman takımı ve ayakkabı hediye edildi.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Çelik, “Enerjiyi en bilinçli şekilde kullanmak gerekiyor. Enerji kaynakları sonsuz değildir. En verimli şekilde kullanmak hepimizin görevidir.” diye konuştu.

DEDAŞ İl Müdürü Dursun ise, kurum olarak Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Dursun, yarışmaya katılım ve resimlerdeki enerji verimliliği mesajlarının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.  (M. Sait Çelik – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir