• DOLAR 34.206
  • EURO 38.117
  • ALTIN 2900.044
  • ...
Öğrenciler okul önüne üstgeçit istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hatuniye Mahallesi İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Mehmetçik Selen İlköğretim Okulu önünde üst geçidin olmaması ve mevcut alt geçidinde asma kilitle kapalı olması karşıya geçen öğrencilerin canını tehlikeye sokuyor.

Daha önce defalarca haberi yapılan bu duruma halen çözüm bulunamaması halkın tepkisine neden oldu.

İpek yolu caddesi trafiğin en yoğun olduğu cadde olması itibar ile bu tür kazaların her an yaşanabiliyor. Özellikle yolun karşı tarafındaki okullarına gitmek için öğrencilerin sıklıkla kullandığı yol adeta kazalara davetiye çıkaracak durumda. Öğrenci velileri yetkililerden herhangi bir can kaybı yaşanmadan bu duruma çözüm bulmalarını istiyor.

Yetişkinler bile karşıdan karşıya geçerken zorlanıyor

Normal yayaların bile karşıdan karşıya geçerken büyük endişe yaşayıp korkarak kullandığı yol, çocuk yaştaki öğrencileri zor durumda bırakmaya devam ediyor. Okula en yakın üst geçidin 200 metre ötede bulunurken, okul için yapılan altgeçit ise kilit taşları çamur ve buz ile dolmuş vaziyette.

Uzun süredir kullanılmayan altgeçit öğrencileri yolu tercih ettirmeye zorluyor

Daha önce de konuştuğumuz veliler bu duruma isyan etmiş biran önce bu duruma bir çare bulunmasını istemişlerdi.

Bir süre önce söz konusu yerde, bir veli ile beraber 4 öğrenci karşıdan karşıya geçerken yaşanan kazada hayatını kaybetmiş buna rağmen yetkililer bu soruna herhangi bir çözüm bulmamışlardı.  (Sedat Karatay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir