• DOLAR 34.23
  • EURO 37.912
  • ALTIN 2917.833
  • ...
İstanbul trafiği için yeni proje
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bir ay içerisinde İstanbul trafiğini rahatlatacak bir projeyi açıklamayı planladıklarını bildirdi.

İstanbul'un trafik sorununu çözmeye yönelik projelere ilişkin bilgi veren Elvan, İstanbul`u rahatlatacak önemli projelerden birinin üçüncü köprü üzerinden geçecek hızlı tren hattı olduğunu ve bu projenin önemli ölçüde İstanbul`un trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Elvan, şunları kaydetti: İstanbul`un yine trafiğini rahatlatmaya yönelik olarak bazı projeler üzerinde çalışıyoruz. Özellikle gerçekten geniş halk kitlelerinin bir noktadan, başka bir noktaya seyahat ettiği kesimlere yönelik trafiği daha da rahatlatıcı, vatandaşlarımıza nefes aldırabilecek proje üzerinde çalışıyoruz. Onu belki Sayın Başbakanımızla birlikte açıklamayı düşünüyoruz, biraz zamana ihtiyacımız var. 1 ay içerisinde açıklarız diye düşünüyoruz. İstanbul trafiğini rahatlatacak sürpriz bir proje, mega proje ve İstanbul trafiğini de önemli ölçüde rahatlatacak olan bir proje.

Bu haberler de ilginizi çekebilir