• DOLAR 34.18
  • EURO 37.886
  • ALTIN 2923.022
  • ...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da çözüm sürecine yönelik İHH öncülüğünde düzenlenen ‘Adalet ve Barış için Sesimizi Daha Fazla Yükseltiyoruz` konferansı sonrası İlke Haber Ajansı (İLKHA)`ya konuşan Gençlik Hareketi Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Göktürk, İnsan hayatına siyasi gözle bakmanın yanlış bir durum olduğunu söyledi.

Göktürk, Gençlik Hareketi olarak toplumda var olan sorunların üstesinden gelebilmek için herkesi elini taşın altına koymaya çağırdıklarını belirtti.

“Her insan hata yapabilir”

İnsan hayatına siyasi gözle bakıldığı zaman büyük sorunların oluştuğunu belirten Göktürk, “Bugün gençlik mağdur oluyor. Bizde bununla ilgili olarak birçok çalışma da bulunduk ve çalışmalarımız devam ediyor. Bugün kendimizi geliştirmemiz lazımdır. Bizde insan olarak çok hata yaptık ve insanlar hata yapabilir. Hata yaptıksa bunu nasıl yaptık? Bu hataları nasıl iyileştirebiliriz? Biz bunu düşünmeliyiz ve bununla ilgili bir şeyler yapmamız gerekiyor” dedi.

“İnsan hayatına insani gözle bakmalıyız”

Bugün hepimizin birçok konuda siyasi değil, İnsani olarak düşünmemiz gerektiğini belirten Göktürk, “Hayatımıza siyasi gözle baktığımız zaman bazı şeylerin çözümsüzlüğe uğratıldığını görüyoruz. Ama biz kendi dernek arkadaşlarımız ve gençlerimiz olarak meselelere İnsani olarak bakacağız ve Allah`ın bizi muvaffak edeceğini düşünüyoruz. Gençliğin sesine yeterince kulak verilmedi ama son zamanlarda Gençlere yönelik bazı çalışmalar yapılıyor. Yakında daha güzel şeylerin ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Gençlerin söz sahibi olması lazım. Birçok şeyde gençler zarar görüyor bu gençlerin zarar görmemesi için bizde elimizi taşın altına koyduk. İnşallah hep birlikte güzel şeyler başaracağız” diye konuştu (Ali Fidancı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir