• DOLAR 34.208
  • EURO 37.853
  • ALTIN 2915.682
  • ...
Kendi derdi yetmezmiş gibi birde başına hırsızlar musallat oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık Ocağında daha 2 aylık iken oğullarına yanlışlıkla yapılan iğneden sonra yüzde 60 engelli olan çocuklarının tedavisi için Erzurum’a gittikleri sırada Tunca ailesinin evine hırsızlar girdi.

Yapılan iğnenin ardından üzüntüden dolayı hastalanan annenin de tedavisinden dolayı herhangi bir işte çalışamayan Kaya Tunca, hırsızların evlerine girip var olan birikintilerini alınca mağduriyetleri daha da arttığını belirtti.

Çocuklarının tedavisi için Erzurum’da bulundukları sırada evlerine hırsızın girdiğini ifade eden Kaya Tunca, hırsızların biran önce yakalanması ümidinde olduğunu söyledi.

Tunca mağduriyetini şöyle dile getirdi: ” Çocuğumun tedavisi için Erzurum’daydık. Perşembe günü saat 17.00’da evimize geldiğimizde evimizin soyulduğunu fark ettik. Biliyorsunuz çocuğumun hastalığı mevcuttu. Sadece onunla uğraşabiliyorum. Bu durumum yetmezmiş gibi birde evime girip eşime nişanlandığımızda hediye ettiğim birikintilerimizi de alıp gitmişler. Polisi aradım gelip inceleme yaptılar. Şuanda gelebilecek bir haber bekliyorum. 18 aydır çocuğumun rahatsızlığı devam ediyor. Çocuğumun bu durumundan dolayıdır da 18 aydır çalışmıyorum herhangi bir yerde.  Hem çocuğum hasta, çocuğumun hastalığına üzülen eşimde hastalandı. Bu durumda bir yere çıkıp ta çalışacak bir durumum da olmayınca mağduriyet üstüne mağduriyet yaşadım. “

Tunca, çalışamadığından dolayı var olan borçlarının sıkıntı yarattığını söyleyerek, ” Hırsızlar eve girdiklerinde dolaplardaki Kuran’ları yere atarak üstünden sık sık geçmişler. Bunların gözü dönmüş adeta. Öte yandan çalışamadığından dolayı ev kirası, elektrik ve su faturası gibi borçlarımı ödeyemiyorum. Sıkıntı içerisindeyiz. Bu mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum. “ şeklinde sıkıntılarını dile getirdi.  (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir