• DOLAR 34.24
  • EURO 37.556
  • ALTIN 2871.163
  • ...
HÜDA PAR`dan Birlik Vakfına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve parti il yönetiminden oluşan heyeti, Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilk sözü alan Birlik Vakfı Şube Başkanı Tüzün, HÜDA PAR`ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 1985 yılında kurulan Birlik Vakfının ülke genelinde 21 şubesinin olduğunu belirten Tüzün, çalışmaları ile ilgili bilgiler de verdi. Batman şubesini 3 ay önce açtıklarını belirten Tüzün, şube olarak ellerinden geldiği kadarıyla hizmet etmek istediklerini, bu noktada öneri ve destek beklediklerini ifade etti.

6-7 Ekim olaylarında yaşananlara da değinen Tüzün, bu olaylara karşı HÜDA PAR`ın tavrını takdir ettiklerini söyledi.

Ziyaret sırasında söz alan HÜDA PAR İl Başkanı Doğru, vakfın Batman için hayırlı olması temennisinde bulundu. Hizmet amaçlı farklı STK ve vakıfların açılmasının kendilerini memnun etiğini söyledi. Partilerinin İslami referans alan bir parti olduğunu ve bunun parti programında da yer aldığını ifade eden Doğru, “Bu durum sözde olan bir durum değildir. Yanlış kimden gelirse gelsin, en yakınımızdan bile gelirse buna karşı çıkacağız. İslam`ın adaletinin gereği neyse onu yapıyoruz ve yapacağız” dedi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir