• DOLAR 34.253
  • EURO 37.637
  • ALTIN 2914.876
  • ...
Paris Baskınının Faili Emperyalist Batı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 İslam`a saldırılara paralel olarak Hz. Peygamber`in (SAV) karikatürünü yayınladığı için büyük tepki çeken mizah dergisine saldırıdaki ‘provokasyona` dünyanın dört bir yanından tepkiler gelirken, Müslüman Aydınlar  “Batı`nın çifte standardına” dikkat çektiler.

Gazze`de sivilleri katleden, Mescid-i Aksa`da Kur`an-ı Kerim`i çiğneyen, İsrail`e, darbeyi protesto etmek için toplanan Müslümanların üzerine ateş açan ve binlerce Müslüman`ı katleden Sisi`ye, onbinlerce vatandaşını ‘kimyasal silah` kullanarak katleden Esed`e sahip çıkan Batı`nın çifte standardına tepki gösteren Müslüman aydınlar, İsrail`in hamisi ‘batı`ya “özeleştiri” çağrısı yaptı.

BATI, TARAFINI SEÇSİN

Dünyadaki şiddetten kurtulmak için önce diktatör ve darbecilerden kurtulmak gerektiğini belirten Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu tepkisini şuifadelerle dile getirdi:

“Mavi Marmara`daki Siyonist katliama arka çıkanlar kimlerse, Gazze`de bomba atanları lanetlemek yerine Sisi`ye destek verip, Mursi`ye karşı çıkanlar kimlerse, Gazze`de bomba atanları lanetlemek yerine ‘O çocukların bomba atılan yerde ne işleri vardı!` diyenler kimlerse, bu işleri tezgâhlayanlar kimlerse, bu tür provokasyonları yapanlar da onlardır. 9 silahsız, savunmasız, elinde taş bile olmayan kardeşimizin şehit olduğu Mavi Marmara katliamının çifte standartlarını ibretle izledik. Gazze saldırısı, Mescid-i Aksa saldırısı, Esed`in kendi halkını hedef alan kimyasal saldırıları… Mavi Marmara katliamına sahip çıkan Büyük Şeytan ABD, İsrail terörüne arka çıkan Batı şimdi yol ayrımındadır, bir imtihanla karşı karşıyadır: Ya, Mavi Marmara`daki, aralarında vicdan sahibi batılıların da olduğu aktivistlerin muhteşem ruhlarına kulak vererek insanlığın yanında olacaklar ya da terörist devlet İsrail`in şımarıklığına, pespayeliğine, adiliğine destek vermeye devam edecekler!Ya bütün insanlığa ‘artık barıştan yanayız!` diyerek yeni bir açılım sunacak, eski günahlarının kefaretini ödeyecekler ya da ellerinde mazlumların kanı bulaşmış olarak İsrail`in destekçisi olmaya devam edecekler. Büyük bir imtihan ile karşı karşıyalar.”  

ATALAY: “İSLAM COĞRAFYASINDA DAKİKADA 12 KİŞİ ÖLDÜRÜLÜYOR”

Paris saldırısının NATO, Avrupa Birliği ve Uluslararası Af Örgütü tarafından kınandığını ancak İslam coğrafyasında akan kana, zulme ve mağduriyetlere aynı örgütlerin sessiz kaldığını belirten İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Atalay da “Çok ilginç bir şey daha var. Geçen hafta dış milletlere sunulan raporda Suriye`de Beşar Esed rejiminin yeni bir kimyasal silah kullandığı tescillendi. Paris`te 12 kişinin öldürülmesinde dünya ayağa kalktı ama Kabil`de, Şam`da, Kahire`de, Bağdat`ta, Bingazi`de ve Gazze`de yani İslam coğrafyasında dakikada 12 kişi yıllardır öldürülüyor ancak Fransa ve Batı sessiz kalıyor” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir