• DOLAR 34.281
  • EURO 37.613
  • ALTIN 2883.746
  • ...
Denizli`deki okullarda kar temizliği başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz Pazartesi günü akşam saatlerinde başlayıp iki gün boyunca Denizli`yi etkisi altına alan kar yağışıyla beraber 2 gün tatil edilen okullar, Cuma günü tekrar eğitim ve öğretime başlayacak. Kar yağışıyla birlikte ilk etapta kentin ana arterlerini kısa sürede trafiğe açarak tuzlama çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, son 13 yılın en yoğun kar yağışı ardından Cuma günü açılması beklenen okullarda eğitimcilerin ve öğrencilerin sıkıntı çekmemesi için okul giriş-çıkışları ve bahçelerinde kar temizliği çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; 20 araçla Pamukkale ve Merkezefendi ilçe sınırlarında bulunan 216 okulda kar temizleme çalışması başlatıldığını duyurdu.

Karla mücadele çalışmalarını yerinde izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kar yağışıyla birlikte öncelikle ana arterlerde kar temizleme çalışması yaptıklarını belirterek, bu kapsamda 600`ün üzerindeki personelin çalıştığını söyledi.

Ana arterlerle birlikte ara sokaklar ve özellikle ticari merkezlerde kaldırım temizleme çalışmalarının da yapıldığını kaydeden Başkan Zolan, kar tatilinin ardından Cuma günü açılması beklenen okullarda da temizlik ve tuzlama çalışması yapıldığını ifade etti. ( Necmi Durmazer-İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir