• DOLAR 32.489
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2441.591
  • ...
Diyarbakır`da uyuşturucu koordinasyon toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından sekretarya işlemleri yürütülen ‘2014 yılı 3. Diyarbakır İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurul Toplantısı` Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Taner Bircan Başkanlığı`nda ilgili kurumların üst düzey katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıya  Halk Sağlığı Müdürü Doktor Fatih Mehmet Aslan, İl Sağlık Müdürü Doktor Mehmet Sait Avar, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Murat Kanğın, Tapu ve Kadastro 7. Bölge Müdürü Faysal Göymen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü M. Ertan Atalar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, İş Kur İl Müdürü İsmail Koç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ruken Tanaman,  Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı`nda görevli Doçent Doktor Abdullah Atli, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Ufuk Gökmen, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Yasin Durmuş, Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Fatih KONUŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Duman, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sağlık İşleri Daire Başkanı Nedim Yaşlı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Semra Kıratlı, Diyarbakır Barosu Yazı İşleri Müdürlüğü, ÇEMATEM, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Diyarbakır Şubesi ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda; Uyuşturucu ile mücadelede Diyarbakır`daki mevcut durum, tespit edilen yeni sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerileri, sosyal projeler, üye kurumlar tarafından yürütülen ve yürütülmesi planlanan faaliyetler ve yetişkinlerde madde bağımlılığı tedavisinin yapılabileceği AMATEM`in kurulması için gerekli çalışmalar hakkında geniş kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir