• DOLAR 34.24
  • EURO 37.699
  • ALTIN 2886.22
  • ...
Muş'ta hırsızlar suçüstü yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, Muş’ta geçtiğimiz günlerde esnaf M. Sami Tanrıverdi'ye ait işyerine girerek içerisinde 21 bin TL para ve evraklar bulunan çelik kasayı çalan hırsızlar, bir evde çelik kasa ile birlikte yakalandı.

Hırsızların, çelik kasayı parçaladıktan sonra para ve evrakları çıkarttıkları öğrenildi. Hırsızlık olayıyla ilgili 3 şüphelinin gözaltına alındığı ve başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İşyeri soyulan Tanrıverdi, "Dün akşam 21.30’da polis beni arayarak bir evde çalıntı bir kasanın bulunduğunu,  kasanın bana ait olup olmadığının teşhis edilmesi gerektiğini belirttiler. Söz konusu eve gittiğimde kasanın bana ait olduğunu gördüm. Hırsızlar, kasayı parçalayarak içinde bulunan tüm evrak ve paraları çıkarmışlar.” dedi.

Hırsızlık olayıyla ilgili 3 şüphelinin gözaltına alındığını ifade eden Tanrıverdi; "Kasanın içerisinde bulunan evrak ve para ile beraber toplamda 21 bir TL zarara uğradım. Ortada bir suç var ve polis hırsızlara hiç bir şey yapamıyor. Adam ben hırsız değilim, diyor ve işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. Kanunlar ve cezalar caydırıcı olmadığı için olaylar sürekli bu şekilde devam edip gidiyor'' diye tepki gösterdi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir