• DOLAR 34.211
  • EURO 37.559
  • ALTIN 2890.154
  • ...
Mersin`de Mekke`nin Fethi programı düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), 31 Aralık gecesi Hıristiyanlar tarafından kutlanan noel nedeni ile düzenlenen TV programları ve etkinlikler ile Müslüman gençliği yozlaştırmaya çalışanlara karşı Türkiye`nin 81 il ve binlerce ilçesinde Mekke`nin Fethi programı düzenleyecek. Mersin`de ise toplamda 5 noktada program düzenlenecek.

Konu hakkında açıklamada bulunan AGD Mersin Şube Başkanı Mehmet Polat, yapılacak olan programın sebepleri hakkında şunları söyledi: “Mekke'nin Fethi programlarının 31 Aralık akşamında yapılmasının en önemli sebeplerinden bir tanesi de Hıristiyanlık âleminin noeli olarak bilinen bugünü,  yılbaşı olarak kutlamalar yaparak ahlaksızca ve edepsizce programlar düzenleyerek gençliğimizi yozlaştırmak isteyenlere karşı gençliğimizi ahlak ve maneviyata sevk etmektir.”

Vatandaşları düzenlenecek olan programa davet eden Polat, programların düzenleneceği yer ve zaman hakkında şu bilgileri verdi: “Mersin`de 31 Aralık akşamı saat 19.00 da Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında, Tarsus Kültür Merkezi, Erdemli Alyans Düğün Salonu, Mut Halk Eğitim Merkezi, Anamur Belediyesi Meclis Salonunda” gerçekleştirilecektir. (Osman Öksüz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir