• DOLAR 34.216
  • EURO 37.557
  • ALTIN 2875.523
  • ...
Diyarbakır'da intihar girişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen ve ismi belirlenemeyen 35 yaşlarında olduğu belirtilen bir şahıs henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı intihar etmek isterken çevreden yetişen esnafın müdahalesiyle son anda kurtarıldı.

Olay bu gün akşam 16.40 sıralarında Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Nükhet coşkun caddesi 724 sokak Yıldırım Apartmanın arka tarafında bulunan boşluk alanda meydana geldi.

Olayla ilgili bilgi veren görgü tanıkları kendini asan genci gören çevre esnafının olaya hemen müdahale ederek gencin kendisini asmasına müsaade edilmediğini söyledi.

Şahsı ilk gördüklerinde elindeki iple ev taşıdığını zan ettiklerini ve bu şahsı daha önce hiç mahallelerinde görmediklerini söyleyen görgü tanıkları, şahsın daha sonra elindeki ipi önce demir bir boruya bağladığını, belli bir süre sonra ipi boynuna geçirerek intihara kalkıştığını söylediler. 

Şahsın yaklaşık 35 yaşlarında olduğu söyleyen görgü tanıkları, “Şahsın davranışları çok anormal idi. Sanki uyuşturucu kullanmış gibiydi.  Kendisini apartman boşluğuna astıktan hemen sonra olayı fark ettik ve çevrede bulunan esnafa haber verdik. Sağ olsunlar çabuk yetiştiler. 3 dakika gibi bir süre içerisinden hemen olay yerine gelerek kurtardılar ve hemen hastaneye götürdüler.” İfadelerini kullandı.

Bağlar Devlet Hastanesine getirilen ve ilk müdahalesi burada yapılan şahıs daha sonra Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. ( Emrah Deniz / Ali Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir