• DOLAR 34.246
  • EURO 37.617
  • ALTIN 2871.915
  • ...
Karlıova'da öğrencilere 10 parça giysi yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karlıova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfının girişimleri sonucu hayırsever bir firma tarafında gönderilen 10 bin parça giysi yardımı, Karlıova merkez ve köylerde bulunan bütün köy okullarında okuyan öğrencilere dağıtıldı. Sosyal Yardımlaşma Vakfına teslim edilen giysiler, ilçe ve ilçeye bağlı köylerde okuyan öğrencilere teslim edilirken, öğrencilerin sevinçleri gözlemlendi.

Dağıtım sonrası sınıfları gezen Kaymakam Levent Yetgin, öğrencilerle kısa bir sohbet ettikten sonra, öğrencilerin yemek saatinde yemekhaneye giderek öğrencilere yemek dağıttı.

Yardım hakkında kısa bir konuşma yapan Yetgin, “Eğitime vereceğimiz desteğin başında öğrencilere destek vermek geliyor. Onların başarılı olabilmeleri için elimizden gelen hiçbir yardımı esirgemeyeceğiz. Sert bir iklimi olan Karlıova’da öğrencilerin kış aylarında zor şartlarda okuduğunu bildiğimiz için böyle bir yardım çalışması başlattık. Sesimize kulak verip öğrencilerimize yapılan bu yardımdan odayı, hayırsever firmaya buradan teşekkür ediyoruz” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir