• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Lice, Kulp ve Hani ilçelerini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Ziyaretlere Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş ve İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy Kulp’ta…

İlk olarak, Kulp ilçesini ziyaret eden Vali Aksoy ve beraberindeki heyet, Kaymakam Mehmet Maraşlı ve protokol tarafından karşılandı.

Kulp Kaymakamlığı’nda Kaymakam Maraşlı’dan ilçe hakkında brifingin alan Vali Aksoy ve beraberindekiler İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği’ne de ziyarette bulundu.

Kulp Belediye Başkanlığını da ziyaret eden heyet, Belediye Başkanı Metin Dinar ile ilçenin sıkıntıları hakkında sohbet ettiler.

Daha sonra ilçe esnafını da ziyaret eden Vali Aksoy’a vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Vali Aksoy, Lice İlçesini ziyaret etmek üzere Kulp’tan ayrıldı.

Vali Hüseyin Aksoy Lice’de…

İkinci ziyaretini son günlerde ismi baskın ve esrar operasyonları ile sürekli gündemde olan Lice’ye gerçekleştiren Vali Aksoy ve beraberindeki heyet, Lice General Zeki Soydemir Kışlası’nı ziyaret etti.

Vali Aksoy’u ve beraberindekileri karşılayan Kaymakam Osman Uğurlu ve beraberindeki bir heyet karşıladı. İkiztepe Jandarma Karakolunu da ziyaret eden Vali Aksoy,  İkiztepe Jandarma Karakolunda gözetleme kulesini inceleyerek askeri yetkililerden brifing aldı.

Vali Aksoy ve beraberindeki heyet Lice Hükümet Konağı’na giderek, Kaymakam Osman Uğurlu’dan ilçenin genel durumu ve İlçedeki kamu yatırımları hakkında da brifing aldıktan sonra Kaymakamlık binasında bulunan Lice Adliyesi’ni ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy Hani’de…

Son olarak Diyarbakır’ın Hani ilçesini ziyaret eden Vali Hüseyin Aksoy ve beraberindeki heyet, aralarında Kaymakam Hidayet Sarı’nın da bulunduğu bir heyet tarafından karşılandı.

Hani Hükümet Konağı’na giderek, burada hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarına ait büroları gezen Vali Aksoy, personel ve vatandaşlarla sohbet ederek bir süre sorunlara kulak verdi.

Vali Aksoy, daha sonra İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı’nın makamına geçerek burada Kaymakam Hidayet Sarı’dan ilçenin genel durumu ve İlçedeki kamu yatırımları hakkında brifing aldı.

Vali Aksoy ve beraberindekiler Kaymakamlık önünde çekilen toplu fotoğrafın ardından İlçeden ayrıldı. (İLKHA)              

Bu haberler de ilginizi çekebilir