• DOLAR 34.283
  • EURO 37.711
  • ALTIN 2922.086
  • ...
Diyarbakır'da otobüs durakları sorunu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkeze bağlı ilçelerde bazı otobüs duraklarının kırık olması, bazılarının ise dar kaldırımlarda yolu kapatmasına Diyarbakırlılardan tepki geldi.

Yenişehir, Bağlar, Kayapınar ve diğer ilçelerdeki durakların uzun zamandan bu yana kırık halde bulunduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerin bu sorunlarla ilgilenmelerini istedi.

Yenişehir ilçesi Yolaltı Mahallesi sakinlerinde İ. H., bir yıl önce durak sorunu için  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe yazdıklarını söyledi.

Belediyenin aradan geçen bir yıla rağmen sorunlarıyla ilgilenmediğini ifade eden İ. H., “Yolaltı Mahallesi Toplu Konut 3. Etap’ta oturuyorum. Bir yıl önce Dicle Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin önünde bulunan ve dar cadde kenarında olduğu için tehlike saçan durağın geriye alınması için dilekçe yazdık. Durağın yapılacağına dair cevap aldık. Ancak aradan geçen bir yıla rağmen kimse gelip ilgilenmedi. Ayrıca birçok durak tahrip edilmiş durumdadır. Diğer yerlerdeki duraklarda da aynı durum söz konusudur. Yağışlı veya soğuk havalarda sıkıntı çekiyoruz. Yetkililerin sesimizi duymalarını istiyoruz.” dedi.  (Hamza Adiyaman/Ali Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir