• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bu ilçede yağmur yağmasın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ergani ilçesinde işlek olan caddelerin yağan yağmurla beraber köstebek yuvasına dönmesi ilçe halkını mağdur ediyor.

İlçe esnafından İlyas Baran, köstebek yuvasına dönen caddelerin kendilerine eziyet verdiğini ifade ederek bu konuda belediyenin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini ifade etti.

Baran, "Ben Ergani’de bir esnafım esnaf olmam hasebiyle sürekli müşterilere sipariş götürüyoruz. Özellikle bu memlekette yağmur yağdığı zaman caddeler köstebek yuvasına dönüşüyor. Yağmur yağdığında caddelerdeki çukurlar su ile doluyor. Motor kullanan vatandaşlar da çukurları fark edilmeyince ya motoru deviriyor ya da üstünü başını kirletiyor. Mahalle içi ve sokakları anlatmaya gerek bile yok çünkü sokakların hali içler acısı. Biz bu ülkenin vatandaşıyız bu eziyet neden bize yapılıyor. Ülkenin batı tarafında bu tür sıkıntıların nadir olduğunu biliyoruz. Yani biz kendi memleketimizde rahat etmeyecek miyiz. Biz bazen araba kullandığımızda bir birimize diyoruz falan caddeden sakın gitme yollar berbattır. Artık diyoruz bu memlekette yağmur yağmasın.“ ifadelerine yer verdi.

Son olarak yetkililere seslenen Baran, "Ergani’deki tüm yetkililere sesleniyorum özellikle belediyeye vatandaşların halini görsünler ve bu sıkıntıları biran önce halletsinler.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir