• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hakkari ve Van`da Polise Saldırı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hakkari`de özel harekat aracına bombalı saldırı

Hakkari Merkez Sanayi Mahallesi`nde özel harakat aracına bombalı saldırı düzenlendi. Parça tesirli el yapımı patlayıcı kullanıldığı öğrenilen saldırı da ölen yada yaralanan olmazken araçta maddi hasar oluştu.

Hakkari merkezde devriye görevi yapmakta olan özel harekat timlerinin içinde bulunduğu şortlant tipi araca bombalı saldırı düzenlendi. Sanayi Mahallesinde meydana gelen patlamanın meydana geldiği bölgede bomba imha uzmanları inceleme başlattı. Güvenlik güçleri kaçan şahısları yakalamak için operasyon başlattı.

 Van`da polis aracına silahlı saldırı düzenlendi

vn`ın İkinisan Caddesi`nde seyir halinde olan polis aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ve yaralan olamazken, polis kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Van`ın en işlek caddelerinden biri olan İkinisan Caddesi`nde akşam saat 19.00 sıralarında seyir halinde olan ekip otosuna 3 kişi oldukları belirtilen saldırganlar tarafından ateş açıldı. Saldırıya polislerin anında karşılık vermesi üzerine silahlı saldırganlar karanlıktan yararlanarak ara sokaklara girip, izini kaybettirdi. Silahlı 3 kişinin yakalanması için çevrede geniş çaplı operasyon başlatılırken, kurşunların ekip otosuna isabet ettiği aktarıldı.

yüksekova ajans

Bu haberler de ilginizi çekebilir