• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Uyan Müslüman
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ama ne yarınlara ne de bir adım ileriye gidebiliyor. Sükûnetin hücre duvarını yıkmaya gücü yetmiyor! Sonra… Uyan diyor bana uyan ve uyanır dava arkadaşlarını, Müslüman kardeşlerini… Bu nasıl bir gaflet uykusudur ki küfrün, zulmün göbeğinde Müslüman’ız diye geçiniyoruz bu nasıl bir Müslümanlıksa ancak dilimizle söyleyebiliyoruz… Hipnotize edilmişiz, kendimizi bataklıkta görmüyor gülistanda zannediyoruz. Ardından birileri kukla misali oynatıyor bizi… Allah’ın Nebisi, Gönüllerin Sevgilisi, bizi bu halde görüpte “ Bu mu Benim Ümmetim?” deyip halimize üzülmez mi?
 

Tek bir noktaya odaklanmış haldeyiz. Kimimiz dünyaya, kimimiz mal mülke, kimimiz eğlenceye, kimimizde nefsine dalıp gitmiş… Ahiret’i tamamen unutmuş durumdayız… Silkelen Müslüman kendine gel! Tutmuyor elim, yazmıyor kalemim, Filistin’de kardeşlerim, Çeçenistan’da ağabeylerim, Suriye’deki annelerim ve yeryüzündeki bütün Mustazaf’ların çektiği zulüm, işkence ve zindanların kuytu köşelerinde hıçkıra hıçkıra ağlamaları ama her şeye rağmen “Lebbeyk Allahümme Lebbeyk” sözlerini bu insanlık dışı katliamları ne benim gücüm yeter ne kalemimin ne de bu satırların ömrü…
Öyleleri vardır ki aramızda felçli bedeniyle bile Siyonistleri korkudan tir tir titretti… Bazılarının da şehadet haberi yeri göğü inletti.
 

Allah’ın ayetleri çiğnenirken annelerimizin, kardeşlerimizin gözünün yaşı dinmezken dünyayı birkaç siyonist yahudinin avucuna vermeye gönlün razı olur mu? Vicdanın kabullenir mi? Sen Müslümansın yakışır mı bu sana?
Bütün azizlerimiz canlarını vermedi mi davaları uğruna, Hasan-El Benna, Seyyid Kuttup, İmam-ı Gazali, İmam Humeyni, Ahmet Yasin, Şeyh Said, İmam Hüseyn, Bediüzzaman ve daha adını yazamadığım kimler kimler… Peki, bizler layık mıyız onlara? Onlar davamız uğruna can verirken bizler sadece seyrettik, sloganı bırakıp, icraate geçmedik… Ama şimdi zaman oturup izleme, uyuma zamanı değil…
 

Zaman zirveye çıkıp Müslümanları yekvücut olmaya çağırma zamanıdır. Zaman münafıklara, Siyonistlere, kâfirlere karşı direniş zamanıdır. Zaman ağız dolusuyla kalpten bizler Müslüman’ız Hz. Muhammed Mustafa’nın ümmetinden gelmiş Hüseynin, Ahmet Yasin’in, Humeyni’nin ve binlerce İslam Fedailerinin neferiyiz deme zamanıdır…
Uyan kardeşi vakit geç olmadan, Azrail seni dürtmeden uyan, Müslümanlığını, davanı, zulüm gören kardeşlerini tüm Mustazafları sahiplen…

 

Büşra Yıldız / Batman - Yaş: 17

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir