• DOLAR 32.457
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2436.398
  • ...
Cizre Nuh Gıda Bankası`ndan muhtaçlara yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Platformu üyesi derneklerden Cizre Nuh Gıda Bankası, yaptığı yardım çalışmalarıyla Cizre`de muhtaç ve yoksulların umudu olmaya devam ediyor. Cizre Nuh Gıda Bankası, Cizre`nin 10 mahallesinde onlarca muhtaç aileye gıda ve giyim yardımında bulundu.

Yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Cizre Nuh Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Savaş Topal, “Gıda Bankamızın bünyesinde bulunan yardım komisyonumuzca Cizre`nin 10 mahallesinde bulunan yardıma muhtaç onlarca aileye gıda ve giyim yardımında bulunduk. Ayrıca şehrimize yeni taşınan bazı Suriyeli muhacir kardeşlerimizi de unutmadık onlara da temel gıda yardımında bulunduk.” dedi.

Cizre`de yardıma muhtaç yüzlerce ailenin olduğunu belirten Savaş Topal, “Şuana kadar bizlere yapılan başvurular binleri buluyor. Bu ailelerin içerisinde 1. dereceden yardıma muhtaç binlerce aileye yardım yapmış bulunmaktayız. İmkânlarımız dâhilinde yardım çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Yalnız her geçen gün bu sayı artarak devam ediyor. Buna Suriye`den gelen muhacir kardeşlerimizi de kattığınız zaman sayı binlere dayanıyor. Biz bu ailelere yardım götürme mücadelemizi ve bizlere olan umutlarını yeşertmek için tüm üye ve gönüllerimizce ilk gün gibi çalışmalarımızı Allah`ın izniyle sürdürmeye gayret ediyoruz.” diye konuştu.

Daha çok aileye yardımın ulaştırılması gerektiğini belirten Topal, “Yardımları, Cizreli hayırsever kardeşlerimizin bizleri aracı kılması ile müstahak ailelere ulaştırıyoruz. Allah (cc) kendilerinden razı olsun.  Şuanda yardım ulaştırmamız gereken yüzlerce ailelerin umutlarını boşa çıkarmamak için Cizreli hayırsever ve esnaf kardeşlerimizin yapacağı yardımlarla da bu ailelere ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir