• DOLAR 32.458
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2439.947
  • ...
Tavz Der'den engellilere tekerlekli sandalye yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği tarafından engellilere tekerlekli sandalye ve ayakkabı dağıtırken yoksul ailelere de ayakkabı ve giyim yardımında bulunduğu belirtildi.

Dernek bürosunda dağıtılan yardımda 3 engelliye birer tekerlekli sandalye, 34 yoksul aileye de ayakkabı ve giysi verildi. Engelliler haftası münasebetiyle dağıtmayı düşündükleri yardımların iş yoğunluğu nedeniyle bu güne kaldığını söyleyen dernek yardım işleri sorumlusu ve yönetim kurulu üyesi Hasip Çelik, yardımlarının devam edeceğini söyledi.

Hasip Çelik, “Dernek olarak 2015’in ilk aylarında 10 köy okulunu ziyaret edeceklerini belirtti.  Çelik, “Başkan ve yönetimimizle beraber bu okullardaki öğrencilerin ayakkabı, elbise ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacaklarını bunun yanında her köy okuluna tam teşekküllü ecza dolapları dağıtacaklarını da ifade etti.

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneğinin buna benzer çalışmalarının artarak devam edeceğini söyleyen Çelik, “Rabbim bu yardımlara vesile olan herkesten razı olsun.” dedi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir