• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Midyat`ta park halindeki 3 araç yandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Midyat`ta park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, yanında bulunan bir otomobil ile midibüse de sıçradı. Yangında, araçlardan ikisi tamamen, biri de kısmen yandı.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Bağlar Mahallesi Mardin Çevre Yolu 808`inci Sokak üzerindeki Kaplan Apartman`da meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Bahri Akpınar`a ait park halindeki 34 UP 9531 plakalı otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler otomobili sardı ve yanında bulunan 31 LL 417 plakalı midibüs ile 42 BN 925 plakalı otomobile sıçradı.

Araçların yandığını gören çevredekiler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelerek güvenlik önlemi alan polis, bölgede bulunanları  araçların yanından uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale ederek kısa sürede yangını söndürdü.

Yangında araçlardan ikisi tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, diğer otomobilde de büyük çapta maddi hasar oluştu. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.   (Adnan Oğuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir