• DOLAR 32.452
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2437.68
  • ...
Batman`da yapımı süren taziyeevi yardım bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Aydınlık Evler Mahallesi 17. Cadde üzerinde bir aydır yapımına başlanan taziyeevi inşaatının bitirilebilmesi için hayırseverlerden yardım bekleniyor.

Batman`ın Aydınlık Evler Mahallesi muhtarı ve sakinleri, inşaatına bir ay önce başlanan taziyeevinin tamamlanabilmesi için imkânlarının kısıtlı olduğundan dolayı hayırsever vatandaşlar ve iş adamlarından yardım etmeleri konusunda sorumluluk beklediklerini söylediler.

Taziyeevi inşaatı sorumlusu Aydınlık Evler Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Badur, “Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla taziyeevinin birinci katının betonunu döktük. Hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz. Çünkü önümüzde daha büyük bir iş var. İnşallah 3 ay gibi bir süre zarfında taziyeevini halkın hizmetine açmayı düşünüyoruz. Bu taziyeevinden yararlanacak olan sadece Aydınlıkevler Mahallesi sakinleri değildir. Bize yakın olan Sağlık, Raman ve Yeni mahallelinin de sakinlerinden ve hayırseverlerinden destek bekliyoruz. Fedakârlık gösteren bazı hayırseverlerimiz var ama şuanda maddi açıdan tıkanmış durumdayız. Birinci temel beton ödemesini halen yapamadık ve bir kısım demirciye borcumuz var. Hepsini de hayırseverlerimizin desteğiyle aşacağımıza inanıyoruz. Taziyeevine yardım bir sadaka-i cariyedir.” dedi.

Taziye evine yardım etmek isteyen hayırsever iş adamları ve vatandaşların 0 533 929 92 66 – 0 538 814 37 33 numaralarından taziyeevi sorumlusuyla irtibata geçebileceği belirtildi.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir