• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...
Muş'ta SYDV mütevelli heyeti seçimi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) 2015 mütevelli heyeti seçimine 6 dernekten adaylık başvurusu yapıldı. 59 dernek temsilcisinin oy kullandığı seçim sonucunda Sevgi Engelliler Derneği Başkanı Turgut Korkmaz ile Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz temsilci olarak seçildi. Çıkan sonuca göre; Korkmaz 38 oy ile birinci,  Korkmaz ise 28 oy ile ikinci oldu.

İkinci kez kendisinin temsilci olarak seçildiğini belirten Turgut Korkmaz, “Omuzlarımızdaki yükün ağırlığının farkındayız. Biz başkanlık yapmak için değil, toplumda unutulmuş olan muhtaçların sesi olmak istedik. Bu amaçla aday olduk ve arkadaşlarımız teveccüh ettiler. Ayrıca biz bu heyette tüm derneklerimizin sesi olacağız”ifadelerini kullandı.

Bedri Korkmaz ise, yapılacak yardımların adilane bir şekilde dağıtılması ve muhtaç insanların sesi olma noktasında ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Öte yandan, sivil toplum kuruluşları içerisinden seçilen 2 dernek yetkilisinin,  Muş Valiliği Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturulan mütevelli heyetinde  Muş’taki STK’ları temsilen yer alacağı öğrenildi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir