• DOLAR 34.287
  • EURO 37.713
  • ALTIN 2921.39
  • ...
HÜDA PAR'dan TÜMSİAD'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Sayğın, beraberindeki bir heyetle beraber TÜMSİAD’a nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR heyetini TÜMSİAD İl Başkanı Süleyman Güler ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmede TÜMSİAD İl Başkanı Süleyman Güler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Heyet adına söz alan HÜDA PAR İl Başkanı Sayğın, Parti olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını bu kapsamda STK ziyaretlerinin de olduğunu söyledi.

Sayğın daha sonra, “Müslümanların bütün kurum kuruluşlarının birlik ve beraberliğe ne kadar çok muhtaç olduklarını bölgede yaşanan olayların bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek bu nedenle, amacımız olan İslami birliği ve toplumun İslam’la ihyası için durmadan, bunu birincil işimiz olduğu bilinciyle hareket etmemiz gerekmektedir. Dedi.

HÜDA Par olarak sorumluluklarının bilincinde olduğunu sözlerine ekleyen Sayğın, “İzzetli ve onurlu bir duruşla bu halkın değerleri ve İslami kimliğini önde tutan bir metotla çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Gün durma günü değildir" ifadelerine yer vererek, tüm Müslümanların bu noktada desteklerini istediklerini ifade etti.

TÜMSİAD İl Başkanı Güler de Müslümanların birlik ve beraberliğe ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, Tüm Müslümanları birlikte harekete çağırdı.

Daha sonra Van ve bölge sorunları üzerinde karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu ve ziyaret sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir