• DOLAR 32.402
  • EURO 34.634
  • ALTIN 2386.704
  • ...
HÜDA PAR`ın Van kongre takvimi belli oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi Van İl genişletilmiş il toplantısında konuşan İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Genel Merkezimizin belirlediği kongre seçim takvimine göre Aralık ayı içerisinde İlçe kongrelerini ve Şubat ayı içerisinde ise İl kongresini gerçekleştireceklerini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sayğın, 11 -14 Aralık tarihleri arasında İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinin, 19 -22 Aralık tarihleri arasında da Gevaş, Gürpınar, Erciş ve Muradiye ilçelerinde delege seçmen listelerinin ilanını yapacaklarını açıkladı.
21 Aralık 2014 Pazar günü İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde kongrelerin yapılacağını belirten Sayğın, 28 Aralık 2014 Pazar günü ise Gevaş, Gürpınar, Erciş ve Muradiye ilçelerinde kongrelerin yapılarak ilçe kongrelerinin tamamlanacağını söyledi.

Van İl kongresinin ise 22 Şubat 2015 Pazar günü yapılacağını belirten Sayğın; “Hüda Par, Hür Kadrolarına yakışır bir şekilde kongresini gerçekleştirecektir. Tüm Teşkilatlarımıza bu süreçte yapacakları çalışmalarda şimdiden başarılar diler, 1.Olağan Kongremizin İlimize ve İlçelerimize hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.  (Sedat Karatay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir