• DOLAR 32.471
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2439.355
  • ...
PDK Kızıltepe Temsilciliği yardımlarda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Platforma Demokratên Kurd (PDK) Kızıltepe Temsilciliği, aralarında Suriyeli mültecilerinde bulunduğu yardıma muhtaç 120 aileye kışlık giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.

Yapılan yardımla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan PDK Kızıltepe ilçe temsilcisi Kasım Buğurcu, din, dil Irk ve mezhep gözetilmeksizin imkânları ölçüsünde yardımlarını muhtaç ailelere ulaştırdıklarını söyledi.

Buğurcu, “Kızıltepe Kürt Demokratlar Platformu Temsilciliği olarak biz ilk önce hem Suriye’deki iç savaştan evini barkını terk ederek ilçemize yerleşen, hem de ilçemizde ikamet eden yardıma muhtaç ailelerin tespitlerini yaptıktan sonra liste haline getirdik. Bu vesileyle platform olarak bu kış gününde bu aileleri giyindirmeyi kararlaştırdık.  Bir ay içerisinde gerek üyelerimizin gerekse, Hayırseverlerin yetim ve muhtaç ailelere verilmek üzere bağışta bulunduğu yardımları topladık. Bu vesileyle 120 aileye elbise ve ayakkabı yardımında bulunduk. Umarım ki Allah tarafından hayırlara ve güzelliklere vesile olur.” şeklinde konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir