• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Muhtaç ailelere kış yardımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haliliye Belediyesi ile Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından fakir ailelere yardımlarda bulunuldu.

Sabah saatlerinde Haliliye Belediyesi’nde yapılan dağıtım törenine Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri ve Beşir Derneği İl Temsilcisi ile dernek üyeleri katıldı.

Yapılan yardımlar arasında 489 paket gıda, 120 torba un, 50 kovalı soba, 242 ceket, 660 kadın kıyafeti, 28 adet de gelinlik yer aldı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol dağıtım öncesi yaptığı kısa açıklamada yapılan yardım işbirliğinin önemine değinerek şunlar söyledi: “Sıkıntılı bir ortamdan geçiyoruz. Yanı başımızda bir savaş var ve bu savaştan kaçanlar var. Bölgemizde işsizlik var, muhtaç olanlar, dullar, fakirler var. Beşir Derneği, mallarını Allah yolunda infak edenlerden topladığı, yardım malzemelerini Haliliye Belediyemizle birlikte dağıtmayı talep etti. Biz de bugün Beşir Derneği'nin hayırseverlerden topladığı malzemeleri, muhtaçlarımıza ulaştıracağız. Bizim temennimiz kimsenin işsiz olmaması, yanı başımızdaki ateşin bir an önce bitmesi. Herkesin vatanına, evine kavuşması. Bu hususta Beşir Derneği'ne ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa İl Temsilci Yrd. Doç. Vedat Beyyavaş ise kendileriyle işbirliği yapan Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir