• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Küfür Cephesinin En Büyük Korkusu Çarşaftır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Eğitim Bir Sen Diyarbakır Kadın Kolları, HDP/DBP destekli eylemlerde İslam dininin şiarlarından olan tesettüre hakaret edilmesini yaptığı açıklamayla kınadı. Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şubesi’nden yapılan açıklamayı, Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Başkanı Zeynep Arslan okudu.

Geçtiğimiz günlerde HDP tarafından çarşaflı kadınlara yönelik yapılan eylemin İslam karşıtı bir eylem olduğunu söyleyen Arslan, PKK/HDP zihniyetinin, İslam’ı ve İslami şiarlarını her fırsatta aşağıladığına dikkat çekti.

“Hiç kimsenin çarşaf üzerinden İslam’a ve Müslümanlara saldırmaya hakkı yoktur”
Çarşaflı kadınlara yönelik yapılan saldırının, bu uğurda direniş gösteren, zulme ve haksızlığa direnmenin sembolü olan Şeyh Said’e yapılmış büyük bir saygısızlık olduğunu söyleyen Arslan, “Van’da mitingden dönen 5 tesettürlü bayana alçakça saldıran PKK/HDP zihniyetinin, ‘kadına şiddeti’ kınamaları kargaları bile güldürürken, eylemde verilmek istenen mesaj PKK/HDP’nın zihin kodlarını bir kez daha tüm çıplaklığıyla ortaya koymuştur. Kadına özgürlük veren İslam’dır. İslam’dan önce kadınlar köleydi. İslam kadına değer veriyor. Kadını meta olmaktan çıkarmış, cenneti annelerin ayaklarının altına sermiştir. Hâl böyleyken kalkıp da İslam’ın farz kıldığı örtünmeyi kadına karşı bir kölelikmiş gibi yansıtmak, kadına onur ve şeref bahşeden İslam’a en büyük hakarettir. HDP’nin eylemi İslam karşıtı bir eylemdir. Binlerce çarşaf giyen Müslüman kadın var. Hiç kimsenin çarşaf üzerinden İslam’a ve Müslümanlara saldırmaya hakkı yoktur.” dedi.
Arslan, Kobani’de yaşananları bahane ederek İslam’a ve Müslümanlara saldırıp vahşi cinayetlere imza atan HDP/PKK zihniyetinin, bugün de kadına şiddeti bahane ederek İslam’ın şiarlarından olan tesettüre ve tesettürlü kadınlara alçakça saldırdığını ifade etti.

“Çarşaf, İslami asaletin zirve noktasıdır”
Bulundukları yerlerde vahyin merkezi gibi etrafa enerji dağıtan, vahyin bereketinden mahrum kalmış yuvalara huzur ve mutluluk veren çarşaflı kadınları, İslam davasının yiğitleri olarak gördüklerini kaydeden Arslan, “Bugün tesettüre bürünmüş, İslam’ın bütün erdemleriyle donanmış kadınlarımız, İslam ümmetini oluşturan binanın en muazzam ve muhteşem sütunlarıdır. Çarşaf, İslam’ın Müslüman bir kadından istediği her şeyi karşıladığı için yüzyıllardır Müslüman bayanların tartışmasız üniforması olagelmiştir. Çarşaf, İslami asaletin ve aynı zamanda İslami zarafetin de zirve noktasıdır. Mükemmelce örtünen bu Müslüman bayanlar, yeryüzünde insanlara Allah’ı hatırlatan işaret levhalarıdır. Allah’ın yeryüzünde çizdiği çizgileridir, hürmetidir, haremidir. İşte biz böyle görüyoruz çarşaflılarımızı, bizim gözümüzde ve gönlümüzde böylesine ulvi bir yere sahiptirler, onlar bizim iftihar vesilemizdir, onlarla şeref ve mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

“Batıcı Kemalistlerin güç kaybettiği bu günlerde, Faşizm`in bayrağını tesettüre hakaretle HDP devraldı”
Bugün küfür cephesinin en büyük korkusunun tesettür ve çarşaf olduğunu belirten Arslan, “Çünkü günümüz egemen küfür cephesinin üzerine oturduğu sütunlar çıplaklıktır, örtüsüzlüktür, nikâhsızlıktır ve kadın cinselliğidir. Tesettür ve özellikle çarşaf, başta yaşadığımız coğrafya olmak üzere Avrupa’nın, Amerika’nın ve bütün bir dünyanın gündeminin üst sıralarında olmaya devam edecektir. Durum gösteriyor ki bu güruh, Amerika’yı memnun etmek için Müslüman Kürtlerin geleneklerini, kültürlerini, kıyafetlerini ve kadın onurunu ayaklar altına almaya amade olmuşlardır. Müslüman Türk ve Kürt halkını inanç ve kültür değerlerinden koparmaya çalışan Batıcı Kemalistlerin güç kaybettiği bu günlerde Faşizm`in bayrağını çarşafa, tesettüre hakaretle HDP devralmıştır.” dedi. (Hamza Adiyaman / Ali Fidancı)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir