• DOLAR 34.246
  • EURO 37.617
  • ALTIN 2871.915
  • ...
Şırnak cezaevi yolunda kısmi düzenleme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Şırnak T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi, aylardır yeni yerine taşınmasına rağmen yolunun bozuk olması tutuklu yakınları ve cezaevi çalışanlarını zor durumda bırakıyordu. Basına da yansıyan cezaevi yolunun kısmen yapıldığı görülürken yolun belediyenin sorumluluk alanına giren kısmının hala düzelmediği görüldü.

Cezaevi Rezuk caddesinden Yeşilyurt Mahallesi girişine kadar olan 200 metrelik alanın Karayolları tarafından düzenlendiği görülürken Şırnak Belediye çalışma alanına girilen bölümünde ise halen çalışma yapılmadığı görüldü.

Tutuklu yakınlarından Hüseyin Geçgel, "Yolların bir kısmı düzelmiş fakat şehir girişindeki bölüm halen duruyor. Benim aracımın altı alçak olduğundan çok zorlanarak gelebildim. Şehir girişindeki bölümün de ilgililer tarafından bir an öne çözülmesini bekliyoruz.’’ şeklinde konuştu.

İsmini vermek istemeyen bir tutuklu babası da Şırnak’ın sahipsiz bir memlekete olduğunu belirterek, "Şırnak, siyasilerin karmaşasına kurban gidiyor. Ne doğru düzgün bir yolumuz var ne de yapılan bir hizmet. Herkes kendi koltuğunu sağlamlaştırıyor olan biz halka oluyor. Görüyorsunuz bir yolumuz bile yok, araçlarımız bir sağa bir sola sarkarak cezaevine çıkabiliyoruz. Artık birilerinin bu işe bir dur demesi lazım." diyerek tepkilerini dile getirdi.

Kısmi olan bu çalışmanın da tutuklu yakınlarının karayollarına yaptıkları baskı sonucu gerçekleştirildiğini ifade eden tutuklu babası, belediyeye ait kısmın ise halen yapılmadığını söyledi.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir