• DOLAR 34.21
  • EURO 37.554
  • ALTIN 2886.896
  • ...
Kızıltepe`de silahlı saldırıda bir kişi öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kızıltepe ilçesi çarşı merkezi Yeni Mahalle`de oturan Mehmet Zeynettin Denktaş (49), saat 06.00 sıralarında oturduğu binanın 3. katında uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe ilçesi yeni çarşı merkezinde halıcılar pasajının olduğu sokaktaki 4 katlı bir binanın sonuncu katında ikamet eden Mehmet Zeynettin Denktaş, sabah saatlerinde ÇATOM’a gidip kaloriferleri yaktıktan sonra eve geldi.

Denktaş, tekrar işe gitmek için evden çıktığı esnada binanın 3. katında saat 06.00’ da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla başından ve karnından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis, binanın girişinde bulunan kamera kayıtlarını inceledikten sonra binada geniş çaplı arama başlatıldı. Olay yeri inceleme ekibi ise, delil toplamak için olay yeri ve çevresinde incelemelerde bulundu. Binada yapılan aramada bulunan ve biri ölen Denktaş’a ait olduğu öğrenilen 2 av tüfeği incelemek üzere polisler tarafından götürüldü.

Savcının olay incelemesinin ardından Denktaş’ın cenazesi otopsi yapılmak için Mardin’den gelen cenaze aracıyla Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayı duyan akrabaları ve iş arkadaşları olay yerine akın ederken, cenazenin hastaneye götürüldüğü esnada Denktaş`ın eşi ve çocukları sinir krizi geçirdi.
6 çocuk babası olduğu öğrenilen Mehmet Zeynettin Denktaş`ın, çevresi tarafından sevildiği ve zararsız bir kişiliğe sahip olduğu söylendi.

Kurs hocalarının verdiği bilgiye göre, geçen yıl İŞ-KUR hizmetlisi olarak Çok Amaçlı Toplum Merkezinde (ÇATOM) çalışan Denktaş, bu yıl ismi kurada çıkmadığı için gönüllü olarak ÇATOM’da çalışıyordu.

Denktaş`ın eşinin de eşinin de ÇATOM’da öğretmen olduğu belirtildi.

Derik nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Denktaş`ın 6 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Öte yandan polis olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı. 

(Mehmet Aslan - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir