• DOLAR 32.469
  • EURO 34.739
  • ALTIN 2436.957
  • ...
Allah`ın Azabından Kurtulamayacaklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANTALYA- TESSEP tarafından Antalya`da bilgilendirme semineri düzenlendi.

Kur`anı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını
TESSEP başkanı Salih Demir yaptı. Açılış konuşmasında yapılacak yeni Anayasa`da kimi düzenlemelerin yapılmasını isteyen Demir, 16 maddelik talepte bulundu.

Kamusal her alanda tesettürün serbest olmasını talep eden Demir, laiklik ilkesinin Anayasadan çıkartılmasını, zorunlu eğitimin kaldırılmasını, ulus devlet anlayışının terk edilmesini isteyerek hiçbir yasanın Kur`ana aykırı olmaması gerektiğini söyledi.

Demir`den sonra mikrofonu alan ilahiyatçı Ömer Çelik, tesettüre sahip çıkan kişilerin ve kurumların dikkate alınması gerektiğini ifade ederek, kendini bilmez bazı insanların bu konuda konuşma hakkının kesinlikle olmadığını söyledi.

Küçücük kız çocuklarına okullarda çirkin sözler ve davranışlarda bulunan yöneticilerin bir gün hem halka hem de Allaha hesap vereceklerini hatırlatan Çelik, "Tesettüre engel çıkaranlar akıllarını başlarına alsınlar aksi takdirde Allah`ın azabından kurtulamayacaklardır."dedi.

Konuşma aralarında Grup İhya güzel ezgi ve ilahilerle programa renk katarken, seminer, Osman Hocanın yapmış olduğu dua ile son buldu.


Şahabettin Şimşek- İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir