• DOLAR 32.443
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2441.89
  • ...
Ayın konusu 'Öğretmene Saygı' olarak belirlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Başarıda Hedef 12 İçin 12 Adım Projesi’ ve ‘Hedef 11 Değerler Eğitimi’ uygulama faaliyetleri kapsamında bu ay okullarda ve ilgili kuruluşlarda ‘Öğretmene Saygı’ konusu ele alındı.

Konu ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ‘Öğretmene Saygı’ konulu faaliyet programı kapsamında öğrencileri bilgilendirici çalışmalarının yapıldığı belirtildi. Ayrıca Kasım ayının konusu olan ‘Öğretmene Saygı’yı anlatan afişlerin Bingöl Belediyesi ile Değerler Eğitimi Protokolü çerçevesinde kentin çeşitli noktalarında bulunan reklam panolarına asıldığı kaydedildi.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğünün değerler eğitimi konusunda birçok etkinlik yaptığı ifade edilen açıklamada, “Değerler eğitimi, çeşitli etkinlikler ve yöntemler yoluyla değerlerimizin çocuklarımıza ve gençlerimize kazandırılması olarak tanımlanabilir. Aileler olarak çocukların değerlerimize uygun davranışlarını ödüllendirerek pekiştirilmesini sağlamak çok önemlidir. Evrensel değerlerin önemini küreselleşen bir dünyada değerlerin erozyona uğraması nedeniyle daha çok anlamaktayız. Değerlerin ana kaynağı etik, örfi ve dini değerlerdir.”denildi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir