• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Türkiye genelinde hava nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK – Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Çanakkale, Edirne'nin güneyi, Balıkesir'in batı kıyıları ve Rize çevreleri ile İzmir ve Artvin kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının; 1 ila 3 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale çevreleri ile Edirne'nin güneyi ve Balıkesir'in batı kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir kıyılarının hafif sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize çevreleri ile Artvin kıyılarının hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 5/16

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu 13/19

İZMİR: Parçalı yer yer çok bulutlu, kıyıları hafif sağanak yağışlı 15/20

ADANA: Az bulutlu ve açık 11/23

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 6/18

ŞANLIURFA: Az bulutlu ve açık 10/21

BATMAN: Parçalı ve az bulutlu 4/19

VAN: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 2/11 (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir