• DOLAR 32.443
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2441.89
  • ...
"İsrail döktüğü kanda boğulacak"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Saadet Partisi Batman İl Teşkilatı, parti konferans salonunda Genişletilmiş İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, Kudüs ve Filistin’de son günlerde meydana gelen olayları değerlendirdi.

Toplantılarının İslam âlemine, insanlığa ve memlekete hayırlar getirmesini dileyen Fırat, “Elbette ki bu mübarek Muharrem ayında vuku bulan, insanı derinden üzen, bazılarını da sevindiren bu olayları idrak etmek ve bunlardan mesaj almak gerektiğinin altını çizmek istiyorum.” dedi.

İsrail askerlerinin necis çizmeleri altında Mescid-i Aksa’nın bugün işgal edildiğini söyleyen Fırat, “İslam’ın ve müslümanların en büyük değerlerinden olan ilk kıblesi, Resulullah'ın  (sav) 124 bin Peygambere imamlık yaptığı, Cenabı Hakkın Kuran-ı Kerim’de ismini zikrettiği başta Mescid-i Aksa bugün İsrail askerlerinin necis çizmeleri altında işgal edilmiştir. Gerçekten bu toplantıyı yaptığımız bu günde bizlere en büyük acıyı ve üzüntüyü bu olay vermektedir.” şeklinde konuştu.

Yıllardır Ortadoğu’da siyonist İsrail’in bir vampir gibi kan emdiğini ifade eden Fırat, “Oradaki Filistinli kardeşlerimize adeta kan kusturmakta ve bütün insanlığın içine baka baka bu zulmü, bu vahşeti sürdürmektedir. Bu İsrail’in ilk saldırısı değil, son saldırısı da olmayacaktır. Ama onlar ne yaparlarsa yapsınlar, Ortadoğu’da döktükleri Filistinli kardeşlerimizin kanında o çocukların, o masumların, o savunmasız insanların kanında Allah’ın izni ile en kısa zamanda boğulacaklar. Bugünler çok yakın görünüyor ve bir kez daha İsrail’in bu vahşetini, bu haince saldırısını kınıyor ve kahrolsun İsrail ve onun işbirlikçileri diyoruz.” ifadelerini kullandı.  (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir